Fart: Jättefort.

...Kollade på Kenny begins igår. Hahahaha, jag kan inte sluta skratta åt en scen i filmen.. Förövrigt var filmen halvbra, humorn var riktigt låg.. Vilket innebär att jag skrattade som fan i vissa delar :P Men den får bara 3 av 5 toasts. ;)

Det bästa var iallafall när Kenny sitter i sin patrullbil och någon kör förbi honom väldigt snabbt, då kommer det upp i Kennys patrullbil - Fart: Jättefort. Hahaha! Så skulle polisbilarna här ha.. :P Kolla klippet här under :)
Kenny trafikpolis
Kenny trafikpolis

Thank god it's friday

Idag vaknade jag sent, som vanligt. Hur ska man lyckas vända på dygnet? Jag sätter alarmet, men stänger av det i sömnen :P Hur som helst, jag kom precis hem ifrån att ha fikat på stan med mamma, nu ska jag strax hem till pappa och Katarina.. Pappa ska få sin försenade födelsedagspresent - en leviströja och kallingar. Som vanligt, haha. Han önskar sig alltid sockar och underkläder, riktigt tråkigt att köpa men min fantasi är inte den bästa :) vad är bra pappa-presenter? Nu får han något han vill ha iallafall.

Kollar på real desperate housewives på tv:n nu, haha vilket sjukt program.. har nog aldrig sett ytligare människor :)

Nu ska jag iväg till pappa, bloggar när jag kommer hem igen.. ska försöka få upp ett youtubeklipp också :)


Ha en bra fredagskväll! :) Pusss

Wohoo!

Alla bloggare skriver ofta om gratisbio.se och liknande sidor, och förut när jag loggade in på den sidan så såg jag att jag hade över 900 poäng, så jag (som alltid varit skeptisk till sidan innan) bytte mina poäng mot presentkort på gina tricot och h&m.. woho :)

Om ni vill bli medlem gratis så kan ni använda den här länken;

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=115442

Nu kommer det inte komma mer länkar till sådana sidor, jag lovar :) Stör mig själv på sånt hos andra.

Idag blev det iallafall ingen Lysekilstripp, det har spöregnat av och till hela dagen.. svensk sommar! ;) Istället var vi på Lejas och fikade, och var en sväng på torp efter. Hittade inget speciellt iof, bara en present till pappa.

Jag har varit duktig ikväll också, har städat hela lägenheten! Får besök i helgen så det kanske var dags :) Men efter ett tag började ryggen strejka, och jag sitter nu bänkad i soffan framför tv:n och tänker att det är lika bra att fortsätta imorrn. :)


Godnatt!