Ice ice baby! :)



 

 

 

 

Helgen :)


Igår åkte vi med mamma och Yohanna till överby där jag köpte ett par nya skor och lite annat. :) Sen blev det en liten impuls-resa till Göteborg, niklas och hans kompis skulle till HiFi klubben + gå på bio så jag åkte med ner och tog några cider med en kompis. Trevlig kväll! :)

Idag har jag varit med mamma på torp en sväng, köpte lite inredningsgrejer och smink.. good stuff. :) När vi kom hem så tänkte jag vara lite duktig så jag letade upp ett bra recept, åkte och handlade mat och sedan lagade hela middagen själv. Hahaha, jag är så stolt.. jag lagar typ aldrig mat - eftersom jag inte lärt mig. Men jag lagade kyckling i paprikamarinad, pennepasta och kryddig ostsås. Det blev riktigt bra. :)




Sen fixade jag lite hemma, gästrummet är i och för sig fortfarande riktigt stökigt, mina kläder ligger som ett berg där inne.. ska ta tag i det snart. :P Det blir ju så hela tiden när jag letar efter ett visst plagg.. önskar att jag hade en walk-in-closet. Fasen vad nice det hade varit! :D Åkte hur som helst till Harrys vid 24, mötte upp niklas och hans kompisar och så kom jag nyss hem.. Nu kollar jag på "10 år med parlamentet" igen, den är grymt kul! Hehe.

Imorgon ska jag åka med hem till mormor och morfar tror jag, träffar dom så sällan.. får dåligt samvete ju. Har haft saker att göra hela sommaren när dom har kommit och hälsat på. Det kan bli trevligt, Hunnebostrand är mysigt. :)

Jaja, nu får det bli torsdag! Jag och syrran har bokat in ett pass med bodyjam på sportlife då. Ska bli grymt kul. :) Känns lite som abstinens efter gymmet redan.. tror det är positivt. ;) Nu blir det sängen, ska åka vid halv 11 imorrn.


Sleep tight, don't let the bed bugs bite. :)


Sötaste!



 

Hihi :)