God Jul!


 

Håller på att föra över massa bilder ifrån julfirandet, men det går segt så bilderna kommer upp imorgon istället! Hoppas ni har haft en underbar jul iallafall, lägger upp en bild på en trött Josefine efter julaftonsfirandet :)

Imorgon blir det jobb 15-24, bloggar när jag kommer hem. :) Sov gott!

/ Miss J

 

21 december

Hejhej!

Precis hemkommen från vårdcentralen/jourcentralen för andra gången denna veckan. Jag har haft sjukt ont i ryggen i snart en vecka, men nu sista dagarna har jag vart så illamående också så det blev ett besök till.. proverna såg bra ut, lungor och hjärta lät bra. Det är som sagt muskulärt, hela ryggen gör jätteont hela tiden och det är antagligen därför jag mår så illa. Dum idé av mig att jobba 9 timmar i söndags, det gjorde verkligen inte saken bättre.. :( var hemma från jobbet idag och fick order om att vara hemma imorgon också. Ska vila och prova nya tabletterna jag fick idag. Fick muskelavslappnande och tabletter mot illamåendet. Alltså ingen alkohol på 10 dagar = nyktert nyår. Fast jag bryr mig faktiskt inte, man kan lätt ha lika roligt ändå! :) Huvudsaken är ju självklart att jag blir bättre. Nog om det. Tråkigt bara att man känner skuldkänslor över att sjukanmäla sig, det borde inte vara så.

Idag har jag sovit jättelänge, försökt att bara ta det lugnt. :) Jag var barnvakt åt min systers barn ikväll också medans dom handlade julklappar. :) Jag, Philip och Elin fikade, spelade Guitar hero och Madagascar på ps3, det var jättemysigt att ha dom här! ♥ Träffar dom på juldagen igen då vi firar jul ihop med pappa och Yohanna. Mysigt!
För min del blir det 3 dagar av julfirande, 23e är det uppesittarkväll hos pappa, 24e med mamma, mormor och syrran och sedan juldagen med pappa och dom. Synd egentligen att det ska behöva vara en högtid för att man ska ses såhär ofta, men det är trots allt hur mysigt som helst. :)

Förresten, börjar man bli gammal nu när man inte önskar sig något i julklapp längre? Alla frågar mig vad jag vill ha, men jag önskar bara att jag och dom jag älskar ska ha det bra och vara friska. ♥ Men om man ska vara materiella så finns det självklart några saker jag är lite svag för... ;)


 

Det mesta kommer ifrån Victorias secret, älskar deras kläder, det andra är ifrån Peak & Nelly. Paris fick också vara med på ett hörn, finns det någon mer underbar stad än den? :) 2011 kommer jag definitivt åka dit igen. ♥


Nu är det verkligen dags för sängen, sov gott!

 

Snön föll 

Snön föll
och plötsligt kom tårarna
snön föll
jag saknade dig så
jag mindes den natten
när allting tog slut

 

Det känns overkligt att du inte är med oss denna julen, första julen för mig utan dig. Vi kommer alltid vara en för lite vid sånna här tillfällen. När jag fick veta att du var sjuk, för snart ett år sedan, trodde jag aldrig att vi skulle förlora dig så snabbt. När mamma sa att risken var stor att du inte skulle få uppleva en jul till så vägrade jag lyssna.. självklart skulle du leva under kommande julen. Redan i maj lämnade du oss i stor saknad. Jag kan knappt tro att det snart är 7 månader. Morfar, jag önskar att vi kunde få en jul till ihop. Jag saknar dig!


♥ ♥ ♥