A beautiful mess

Jag lyckades inte somna igår trots att jag var duktig och la mig i tid o allt.. knappt 5 timmars sömn blev det inatt också, känns som jag har sovit tillräckligt för en natt på en vecka ungefär. Upp vid 7, gjorde mig iordning och åkte till jobbet.. min andra dag på statoil. Jobbade 9-17, det gick bra idag också trots att jag blev riktigt trött vid lunch. Ska bli riktigt skönt att kunna ta igen lite sömn inatt och sova ut imorgon.. kan kanske vara smart också eftersom jag börjar jobba 20 imorrn på Harrys. Skönt att jobba nu faktiskt!

Jag har känt mig väldigt vuxen idag och de senaste dagarna, vänt tillbaka dygnet - för en gångs skull går jag inte och lägger mig när grannarna går till jobbet, utan jag är uppe samtidigt. Känner mig seriöst som en helt annan person ifrån tjejen som satt vaken hela nätterna och drömde om något annat. Det känns som att jag har börjat få ordentlig ordning på mitt liv. Vuxenpoäng till mig som direkt jag kom hem från jobbet bytte om till träningskläder och åkte till gymmet. ;) Ikväll har det inte hänt mycket, tog en lååång dusch med tända ljus och bra musik för att varva ner. Det bästa som finns verkligen! :)

Imorgon blir det antagligen gymmet igen, sen kanske fika på stan o sen jobb.. på söndag åker vi på Cherry till falkenberg för att ha årsfest! Kommer bli grymt. :D Nu blir det att stänga av guitar hero och hoppa i säng...


Goooooodnatt!

Beställning från H&M

Beställde ju som sagt lite saker på H&M för några dagar sen, här är några av sakerna.. :) Jag längtar så efter våren nu så jag kollar mest på sådana kläder.. hehe. Jag är inte mycket för rosa annars, men tyckte detta var fint. :) Det kommer nästa vecka så får jag se om det passar eller inte.. Ska på jakt efter ett par snygga converse också. 



Söt tröja :)


Söta ballerinaskor.. snyggt till ljusa jeans i vår :)


Nya mysbyxor, går nedanför knät och är bra till gymmet :)

Sötaste någonsin!

Någon har lyckats fånga verklighetens bambi o stampe ;) Sjukt sött!









Likt originalet? Haha, hur gulligt som helst.. :)