Ghetto gospel

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och läsa, ska upp 04 för att börja jobba 05.30.. Inte min grej att somna såhär tidigt, men får hitta något tråkigt att läsa så att jag blir trött. Hehe. Bloggar mer imorgon. :)

Hittade en gammal skiva med denna låten.. minnen. :)

 

Flickan från ovan

Har precis sett klart The lovely bones (Flickan från ovan), och den var riktigt bra! Jag blev förvånad att den skulle komma som film när jag såg det, för det är en bok jag var helt fäst vid för några år sedan. Sjukt fin, handlar om livet efter döden för en ung tjej som blir mördad. Filmen är klart rätt skrämmande eftersom berättelsen är det, men den är fin. Jag brukar inte gråta till filmer men här gick det inte att låta bli.. Absolut värd att se!

 

 

A good day

Idag har det varit en helskön dag! Gick upp vid 9, blev hämtad av mamma o syrran 10 och var nere i gbg vid 11. Mamma skulle som sagt träffa Anki, så jag och syrran började med en kaffe på fröken olsson.. där den första roliga grejen hände. Vi sitter vid fönstret och spanar på människor ute, och förbi kör en gammal gubbe som ser väldigt vilsen ut - vilket vi tyckte såg väldigt kul ut. Dock inte ens i närheten av lika roligt som när han körde förbi för andra, tredje, fjärde eller FEMTE gången! Hahahaha! Han hittade inte vägen ut, utan körde bara runt byggnaden.. haha, stackarn. Vi höll på att dö av skratt iallafall. :) Vi döpte honom till Bertil.

Bertil, haha!

..Och här kommer han igen!

Bertil, where are thou? hahaha

 

Efter att vi fikat gick vi på stan läänge, för min del blev det lite småsaker.. fina underkläder, smink och lyckokakor - såklart. Jag och Yohanna tog varsin och i min stod det att nya planer kommer vara lönsamma, i hennes stod det att hennes hjärta kommer vara fyllt när hennes plånbok är tom. Haha. Hon köpte inget typ, så hon borde vara olycklig nu. ;)

Efter stan stannade vi på IKEA på vägen hem där det absolut roligaste hände. Vi står i matkön och det står en tant bakom mamma som verkligen stirrar på henne (hon såg inte riktigt ut att ha alla indianer i kanoten), till slut börjar hon mumla jävla kärringjävel till mamma.. först ignorerade hon henne, men till slut började tanten säga högt "håll käften kärringjävel". Mamma frågade vad hon sa, då upprepade hon samma sak flera gånger, då säger mamma - du kan vara en kärringjävel! Hahahaha, det var ju uppenbart att tanten bakom hade typ touretts, men jag och yohanna höll på att bryta ihop totalt.. jag kunde verkligen inte sluta skratta. När vi väl skulle betala så stod tanten och stirrade på mamma och sa "Vad stirrar du på kärringjävel?" Hahahaha, sedan gav hon sig på andra. Egentligen är det ju synd om henne, och man ska ju klart inte skratta.. men vem sjutton kan klandra oss. Haha!