Första advent! ♥

Oj vad snö vi har fått i Uddevalla de senaste dagarna! Det har varit lite kaos på vägarna såklart, och det är rätt tufft att ta sig till jobbet i detta vädret men.. i love it. Vintern är som jag skrivit tidigare min favoritårstid. Hur mysigt är det inte att sitta inomhus i värmen och se det snöa på utsidan? :)


På vintern är det helt okej att ligga i sängen hela morgonen ;)Snööö!


Hoppas ni har en mysig första advent!


♥ Miss J

Goodnight and go

Sjukt att jag missade Imogen heap när hon spelade i Göteborg, men var tvungen att jobba.. rätt typiskt. Skulle gett mycket för att höra Hide & Seek live.  Men jag var ju sjuk några pass förra veckan så hade inte direkt möjligheten att byta bort det heller. Men det kommer säkert fler chanser. :) Alltså idag har varit en riktig skitdag, får ibland känslan av att man är helt ensam, får ni också det? Känslan av att kompisarna inte bryr sig, för i 9 av 10 fall så är det jag som hör av mig till dom först. Vad är det som är så jäkla svårt med att höra av sig? Onödigt att förlora bra kompisar för att man är för lat för att höra av sig.. wellwell. Jag kanske har fått allt om bakfoten men jag upplever det som att jag alltid bryr mig mer om folk än vad jag får tillbaka.

Herregud, läste precis en blogg där hon bad folk skriva av sig i hennes kommentarfält och gud vad många som känner sig ensamma.. Jag är nog inte så ensam om att få den känslan ibland trots allt. Nästa helg åker jag till Stockholm och träffar min bästa kompis Anna. Det ska bli så sjukt roligt att ha en hel helg ihop, saknar henne så mycket! Ska självklart bli roligt att umgås med Minna också, den lilla sötnosen :D ååh, längtar :)

Nu ska jag ner och hämta tvätten sen blir det nog att sova, jag brukar aldrig vara trött denna tiden.. vampyren ska lägga sig tidigt ;) Blir jobb imorgon kväll men blir nog en fika med Jenny innan. :)


Ciao!

Love the way you lie part 2


 

Now there's gravel in our voices
Glass is shattered from the fight
In this tug of war, you'll always win
Even when I'm right
'Cause you feed me fables from your hand
With violent words and empty threats
And it's sick that all these battles
Are what keeps me satisfied