Konstigaste kvällen 2010

Förra lördagen kom jag hem sent ifrån en heldag i Gbg med mamma, men hängde med några kompisar ut iallafall. BIG MISTAKE. Eller, jag gick hem till Lina där hon och Carro var o vi var inte helt sugna på att gå ut egentligen utan tänkte vara kvar hemma hos henne, men vid 12 vände det och vi skulle gå ut och se om det var folk på stan. I Uddevalla? Vilket skämt. På mortens var det nån högstadie-reunion för fyrtioåringar. Inte mycket folk på Harrys men vi tänkte fasen ha kul iallafall. Carro förstod inte riktigt hur jag och Lina kunde vara peppade i Uddevallas döda nattliv så hon gick hem. Haha.

Väl inne på Harrys dansade vi med dom konstigasta människorna och träffade folk man inte sett på länge, kul helt enkelt. :) Men vid strax efter 1 bestämde vi oss för att dra hem, då började det störda. Utanför står en tjej, typ 40 år, och bråkar med sin kille. Han var riktigt full och tydligen väldigt svartsjuk. Hon sa sig vara rädd för honom så vi bestämde oss för att göra en god gärning genom att hjälpa henne. Vakterna på harrys ringde polisen men dom kom aldrig så jag och Lina bestämde oss för att följa henne hem (typ 50 meter) så att hon kände sig trygg.

Jag följde med henne upp i hennes lägenhet för hon verkade verkligen behöva någon att prata med lite, hon sa sig bli typ misshandlad av mannen. Och vi köpte allt hon sa, varför skulle man tvivla på någon som är helt förstörd? Igen, BIG MISTAKE. När jag väl lyckas få kommit därifrån så bestämmer jag o Lina oss för att gå tillbaka sista 10 minuterna till Harrys för att dricka kaffe. Hade stått ute med tjejen i 2 minusgrader i typ 45 min. När vi är där så ser vi någon väldigt välbekant komma gåendes på kungsgatan, på väg tillbaka till krogen. Hahaha. Vad ska man säga? Här har vi ägnat en hel kväll åt att försöka hjälpa någon och vad gör hon? Går tillbaka till krogen och står o stöter på killar i baren. Sista gången jag köpte en snyfthistoria av någon man inte känner. Vi kunde inte göra annat än att skratta åt henne o åt situationen. Hon såg oss ju och så vinkar hon! Hahaha där saknades det nog några indianer i kanoten...


Byta karriär?

Idag på jobbet blev det blev problem med rören i köket vid kassorna, antagligen var det en blandning av mitt och den jävla bostongurkans fel. Ringde Dimce i panik men han sa att vi inte kunde ringa en en rörmokare så jag fick försöka lösa det själv. Efter ett jäkla grejande så fick jag plockat isär rören och fixat det. Kanske borde jag byta bransch och satsa på att bli rörmokare? ;) Man tror att man inte kan fixa mycket saker själv, men man klarar seriöst så mycket mer än vad man tror!

Annars idag har jag varit en sväng på lejas innan jobbet med mamma & tvättat lite. Nu på kvällen blev det vin och kex med några kompisar här. Skön kväll, allting blir så mycket mysigare nu på hösten med tända ljus och så. :)

Pratade länge med nutten förut också, tror jag tar Rudolf upp till henne i början av december. Julklappshandla! Såg i tidningen igår att det är 72 dagar kvar till julafton. :D Längtar! Jaja, jag har inte riktigt alla indianer i kanoten. Men julen är det mysigaste på hela året! :)


..suget efter att färga håret mörkt är här igen, färga eller inte?

Vackra.

Satte på tvn i förmiddags och tänkte bara slötitta lite men fastnade för en film - Benny & Joon. Fin film. Och ett stort + för hur vacker Johnny Depp är. Han och Matthew Mcconaughey tycker jag är snyggast i branschen. Har jag fel? :)

 Och vackrast bland tjejerna är Victorias Secret-modellen Alessandra Ambrosio. :)Herregud vilket ytligt inlägg det blev.. wellwell. ;)