:)


 

 

Tänk vad ett leende faktiskt kan göra, det finns alldeles för många bittra människor alltså! Helt sjukt, jag skulle aldrig kunna med att vara dryg mot någon i kassan (om man inte blir dåligt behandlad såklart).. hur tänker folk? Fast nu för tiden är jag likadan tillbaka, då märker man att vissa reagerar och inser att dom kanske borde ändra attityd :) kanske skulle sätta upp en sån lapp på jobbet? ;)

 

 

 

 

I am...

Ååh. Har laddat ner Beyonce - I am tour på dvd. Jag och Angie var på den konserten när hon var i Gbg typ 2009..? Hur som helst, grym! Vill dansa här i vardagsrummet. :D Vill se Rihanna i höst i Sthlm också, blir nog en grym show!

Idag har jag vart ledig, Jonas tog mitt pass. Min hals jävlas som vanligt och han vill som alltid jobba. ;) Har inte gjort något alls nästan, städat här hemma, tvättat, moppat golv.. blabla. Jättekul. Fick nästan panik av att inte vara ute på hela dagen så snälla mamma hängde med på kvällskaffe på snäckan vid 21. Så skönt att komma ut lite även om jag är helt energilös.. Det var väldans mysigt ikväll iaf! Regnade ute, joshua radin spelades på snäckan + trevligt sällskap. 5 av 5 toasts! :)

Nu har vi precis sett klart red riding hood som jag hyrde förut, den får typ 3,8 av 5 toasts. :P Gjord av twilight-skaparna. Redan där var jag ju såld. ;) Inte lika bra dock men helt okej! :)

Nu blir det sängen, imorgon kommer jag inte undan att jobba.... 4 kvällar på rad nu. Buckle up!Sleep tight, besooooooos / JNo church in the wild 

Spelas på repeat, beroende! :)