Hello sunshine.

Vaknade av att en solstråle trängt sig in mellan persiennen, finns det något skönare sätt att vakna? Jag känner mig alltid pigg och vaknar på bra humör om det är solen och inte en väckarklockas fel att man vaknar. :)

Idag ska jag träffa mamma en sväng tror jag, skulle hängt med Yohanna också men hon har fått feber.. Kvällen är hur som helst fortfarande öppen, kanske typ bio eller bowling? :) Får se. Imorgon börjar jag jobba igen, 4 dagar i rad, så jag vill verkligen hitta på nått annat än att kolla på tv hela kvällen idag. Har ni några förslag?:)

Fasen, nu är det molnigt ute igen. Jag vill ha vår! Tänk hur underbart med minst 10+, sol, vårkläder, uteserveringar.. ååh. Längtar! :) Jag älskar vintern men det känns som att november-januari räcker. Det är ju över jul man vill ha riktig vinter, nu räcker det. :P

Mina planer inför våren är än så länge Idre, Stockholm och antagligen Paris. Känns som detta året kan bli bra. :DLever ni?

Heeeeeeeeej! :) Har fått låna syrrans dator över natten. Förstår ni hur handikappad jag känner mig utan en dator hemma? Min sålde jag i somras eftersom vi hade 2, men nu är den andra datorn inne på lagning så jag är dator-lös. Inte okej. Det har gått så långt att jag nu har en mac i kundkorgen på inet.. ska jag klicka på bekräfta? Ååh, jag vill ha en sån ju! Finfin. :) Ska fundera några minuter till.. handlar ju ändå om typ 12k. Inga pengar för oss Statoil-anställda iofs, hähä.

Gud vad jag saknar att skriva här! Får nog bli en dator trots allt. För allas skull liksom.. jag har ju ett ansvar till er att leverera blogginlägg som ni inte kan leva utan.. riight? ;) haha.

Förresten, Sune (min bil) tycker inte om mig längre. Han har lyckats göra en stoor spricka i framrutan formad som en fiskmås typ. Han måste känt på sig att jag saknar sommaren och en vitprickig bil. :) Men nu visar han sitt rätta jag tror jag, fläkten som har varit trasig är nu heelt trasig. Alltså spelar inte säkringar längre någon roll, det kommer ingen varmluft ändå. Så om ni ser någon med typ 20 overaller på som kör förbi så är det mest troligt jag. :)

Februari blir en riktig fixar-månad. Sune ska få ny ruta, fixad fläkt, fixade bromsar.. osv. För er som inte har bil, köp ingen - åk buss. :) Bilar har en tendens att vara en jäkligt tråkig utgift (när dom går sönder).


Men nu till något roligare! Nedräkningen till Idre... 7 dagar kvar! :D

Somewhere only we know

I walked across an empty land
I knew the pathway like the back of my hand
I felt the earth beneath my feet
Sat by the river and it made me complete

Oh, simple thing where have you gone?
I'm getting old and I need something to rely on
So tell me when you're gonna let me in
I'm getting tired and I need somewhere to begin

I came across a fallen tree
I felt the branches of it looking at me
Is this the place we used to love?
Is this the place that I've been dreaming of?

Oh simple thing, where have you gone?
I'm getting old and I need something to rely on
So tell me when you're gonna let me in
I'm getting tired and I need somewhere to begin
And if you have a minute, why don't we go
Talk about it somewhere only we know
This could be the end of everything
So why don't we go somewhere only we know
Somewhere only we know