Back 2 reality

Imorgon börjar jag jobba igen.. :( Tiden går för fort! Har iaf haft en veckas semester och den har varit kanon :D Lägger upp några bilder från veckan istället för att skriva om allt. :)


Började veckan på Innovatum i Thn med Jenny & barnen ♥

 

Elsa åt av plastjordgubbarna :P


Jenny hade nog roligare än barnen, hahaha! :D


I onsdags åkte vi till Halmstad och hade en heldag :) Grym dag! Tyvärr blåste det så på Tylösand så det gick inte att bada.. och glömde ta kort hela dagen, bara en bild på den fina solnedgången på vägen hem :) Och Niklas överlevde Ullared! Haha

 

Galet varmt på väg till Hunnebo!

 

Tog en sväng till smögen igen :D bästa!

 

 

 

Lexingtonbutiken, jag skulle seriöst kunna köpa ALLT där inne.

 

VILL HA! :) Hur grymma är inte new york-krokarna?!

 

Hahaha, Angie, Alex o jag innan utgång igår :D

 

Bild från idag på snäckan! :) Slapp dag men jag mår riktigt dåligt idag..  får skylla mig själv iofs. :(

 

Massor med fisk! Skulle haft med sig metspöt :P

 

:)

 

Sliten tjeej

 

Hihi ♥

 

Alltså det brukar ju släppa fort när man är bakis, men jag är det fortfarande? :S klockan är ju över 22.. Knas. Hoppas det har släppt helt imorgon, blir ett helvete på jobbet annars! Och hur kan jag bli bakis på 2 drinkar o en cider.. någon som vet om det påverkar att jag legat på stranden sista dagarna och kanske druckit för lite vatten? :) Jaja, Puss på er!

 

 

HEEEEJ

hejhejhejhej! OJ vad jag har bloggat mycket det sista! Nästan så att man blir trött i ögonen av att läsa... hähähä. Nej, men som jag skrev tidigare så har Juli vart den månaden då jag jobbat som mest men nu har jag SEMESTER! :D (I en vecka, men ändå!) Planerna är inte många, har vart iväg på torp idag, följt av en tid hos frisören.. klippte typ 8 cm. :) Blev bra hur som helst. Sen blev det sallad på Cactuz o sen kaffe på snäckan med Niklas o mamma. Haha, kom hem typ 21 ikväll. Finfin dag!

Imorgon ska jag och godisen till halmstad! Blir förhoppningsvis bad på tylösand om vädret för en gångs skull skulle råka vara bra. :) Annars blir det halmstad ändå för att iallafall göra nått på semestern och komma hemifrån lite. :) Jag har övertalat Niklas att stanna en snabbis på ullared på vägen hem, det var inte lätt må jag säga. :P Det blir till att bli av med ullared-oskulden för hans del. Moahaha. Resten av veckan blir soft, kanske har mormors lägenhet i hunnebo fredag-lördag o sen på lördag blir det väl att som vanligt varje år supa sig under bordet på fjorden. Hahaha nä men kanske en liiiiten cider då.. eller två. Hmm.

Varför kan jag inte få ha semester varje dag resten av mitt liv?

Dagens roligaste :)

Om ni INTE skrattar åt detta, gör mig en tjänst och sluta läsa denna bloggen :D hahahaha!