This one's for you, Jenny. 

 

 

Jag dör! HAHAHAHA

 

 

Azaleadalen 2011

Alltså vart ska jag börja? Jag har så mkt bilder från midsommarhelgen som ska upp här + dagens bilder så jag börjar med dagens. ;) Idag var efterlängtade Where the action is! :) Coldplay, Glasvegas, Bright eyes med fleera. I Azaleadalen i slottsskogen i Göteborg. Igår vaknade jag dålig, fick typ panik över tanken att jag kanske skulle missa WTAI idag så jag gjorde allt jag kunde för att bli bra. Vaknade likadan idag men vägrade att missa det, så jag stannade minsann inte hemma i sängen som jag borde, utan jag hoppade in i syrrans bil med henne och Lina runt 12 och styrde kosan mot Gbg. :)

Vi började med att gå lite på stan, jag hittade äntligen en hatt :D Sen tog vi en fika innan vi drog till vagnen som tog oss till slottsskogen. Väl därinne hittade vi en bra plats att slå oss ner på, vi orkade inte gå mellan de 2 scenerna så vi stannade på samma ställe (typ mellan scenerna) hela kvällen. Lyssnade på the ark, glasvegas, bright eyes och brandon flowers, åt langos, drack massa kaffe, solade, och till slut - såg på Coldplay. Hela anledningen till att jag egentligen var där. Dom är helt jävla UNDERBARA. Bästa kvällen på länge, tack syrran och Lina! OCh Chris Martin :P
Så nöjd över min hatt.. hahaha tänker hela tiden på klippet från sagan om ringen..
"Jag älskar min hatt förihelvete" :P
Azaleadalen!
...Yohanna tyckte jag såg ut som en kubansk luffare.
Sommar!
Söta Lina :)
Fina Yo :)
Blååå himmel ♥
Ganska soft dag. ;)
GlasvegasColdplay! ♥


 

 

 

Magiskt. :)

 

Nu blir det sängen, back to work tomorrow! Ska lägga upp fix you också, men det tar sån tid så det får bli en annan dag snart!

Puss J

 

 

 

 

 

Lön = Shopping

Och vad jag har shoppat.. näero. Idag fick 2 grymma hårprodukter ifrån bellbox följa med mig hem, ett serum från paul mitchell (260 :-) och ett leave-in balsam från Lanza (150 :-). Mina grejer var typ slut, så.. handla bör man, annars dör man. :) Nu luktar håret som när man nyss vart hos frisören, mumma!

Annars då.. köpte även ett grymt linne på carlings från Saints and mortals, älskar det märket! Och typ småsaker, som nagellack o så. Kul att veta va? :) Sen blev det en sväng förbi subway, verkligen älskar mackorna där! Mmmmmmmmmm. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Typ så mycket.

However, nu ska jag sova. Imorgon blir det att jobba stängning, 16-24, och sen är jag ledig i 5 dagar! Och vet niii? På tisdag är det dags för Where the action is i göteborg.. om jag är taggad? JA!