27 mars

Hej korvarna! Hur har er helg varit? Jag har jobbat, gått strandpromenaden med mami, vart en sväng hos pappa, och jobbat igen. :P Jag ville egentligen dra till Lina i fredags men har sjukt jävla ont i min hals. Inget nytt liksom. Tänk om man kunde köpa en ny? Jag hade seriöst kunnat lägga feta pengar på det. Här kommer några bilder från promenaden igårkväll.. det är så jäkla fint på strandpromenaden, tänk att vi har en sån fin grej i lilla Uddevalla :D


mami ♥
Coldplay i mitt ♥

Som ni som läser bloggen nog har förstått så är jag ett stort Coldplay-fan. Fattar ni att dom kommer till Göteborg i sommar? :D Åååh. Jag kan lyssna på låtarna om och om, jag tröttnar aldrig. Bäst! Här är mina favoriter, dom spelas nästan dagligen. ;)


 

 

 

 

 

 

 

 

Prisa guuud...

.. här kommer skatteåterbäringen! :D hahaha. Kollade skatteverket.se nyss för att kolla deklarationen. Får nästan 14k tillbaka, ibland är det positivt att pendla till jobbet. :)

Haha!

 

Och på tal om disney filmer, såg Tangled (Trassel) nyligen. Man blir aldrig för gammal för disney! Riktigt bra film var det iallafall, bästa disneyfilmen på länge. Hur söt som helst! :)