Önskelista

Detta året tänker inte jag önska mig någonting av någon, dels för att det inte finns något jag verkligen behöver eller för att jag vet något speciellt att önska sig. Det enda jag sagt är att jag inte vill ha kuvert, alltså pengar eller presentkort. Mycket roligare att få riktiga paket där man inte har någon aning om vad man får! :D Som när man var liten typ. Inga speciella förhoppningar, inte besvikelser o så. Jag blir verkligen glad vad jag än får. :)

Meeeeen. När vi gick förbi Albrekts guld förut så tappade jag hakan. Bokstavligt talat. Har aldrig sagt "wow" rakt ut och stått o gapat. Ringen är ju perfektion! Vita + svarta diamanter. Sjukt fin. Jag vill ha den.. känner mig som gollum.. my precious. :) Jag fattar att det är alldeles för mycket pengar för en present, jag skulle aldrig vilja att någon la så mycket pengar på en present till mig heller! Men en vacker dag kanske jag har råd att unna mig den själv. :D

Ringen till vänster är det, men den är mycket finare o maffigare i verkligheten! ♥

 

 

Paket! :)

Idag vaknade jag lite förvirrad, kollade runt mig snabbt och insåg att jag var hemma hos mamma. Hehe. Man är ju alltid van att vakna i sin egen säng, kan lätt bli förvirrad när man är nyvaken. ;)

Jag var hemma hos henne till kanske 12, sen åkte jag hem och duschade + gjorde mig iordning. Åkte med Niklas och mamma till torp i eftermiddag där vi tog en kaffe och sen storhandlade vi :D Så skönt att ha överfull kyl & frys!

Förresten, när jag kom hem så hade posten kommit och jag hade fått en avi utan att fatta vad det var för paket, jag har ju inte beställt nått? Hämtade ut paketet och var jättenyfiken, så hade mina grejer från psl kommit! :D Smycken, doftljus och biobiljetter. Tack för det statoil. ;)

 

Fint va? :D

 

Snö of sweden ♥

 

Haha! Titta vad jag tvingade Niklas att köpa :D Jag borde fötts i usa helt enkelt, love it! :)

 

 

Jag måste bara lägga upp denna bilden också, det är verkligen min humor! ;)

 

Det kanske är en grävling retriever? Hahahahaha

 

 

Nu blir det snart sängen & fortsätta läsa min nya tidning :) Ciao bellas!

 

 

pyjamasparty

Heeeej!

Idag var jag duktig o gick upp vid 10 :) hihi. Har sovit hos mamma faktiskt, kollade på film här igårkväll o niklas jobbade ju ändå så... Mysigt!

Nu sitter jag och gör mig iordning och kollar på dokumentär om ellen på tv, hon är lätt den roligaste personen jag vet! :D Bloggar när jag är hemma senare, stay tuneeeeed ;)


pussen