Uppe med tuppen

Det var jag minsann idag. :) 07.00 ringde klockan och efter 3 timmars sömn skuttade jag glatt upp. ;) Eftersom jag hade problem med allergin igår så kom jag inte hem förrän 23.00 och då var jag fullproppad med bland annat betapred, vilket gör en pigg.. dumt. Med en galen hjärtklappning, frossa och värmekänslor försökte jag somna, och lyckades till slut vid 04. Inte så kul..

Det är nått jag inte tål i betapred heller, jag får som sagt alltid en brinnande känsla i hela ansiktet och delar av kroppen.. får alltid knallröd/lila utslag över ansiktet också dagen efter jag tagit det.. och så har jag gått runt med mamma i göteborg idag. Haha.. wellwell. Har ett fint kort från inatt när det såg ut som mitt ansikte skulle brinna upp, men behåller nog den sexiga bilden själv ;) hehe. Det är förhoppningsvis borta tills imorgon. :) Nog pratat om sånt. Det kommer att bli ändring på min attityd framöver, det hoppas jag att ni kommer att märka av.

Idag har vart en väldigt mysig dag! Först ett stopp på vcentralen en snabbis, sedan bar det av mot gbg! Vi spenderade hela dagen där med att mysa på fröken olssons och gå i affärer. Hittade dock inget, trots att jag provade att knö mig ner i typ 12 olika jeans. Just one of those days. :)

På hemvägen stannade vi på ikea där vi åt middag och köpte nödvändigheter, till exempel servetter... hahaha. Bra att ha. :P Och big mistake att stanna på coop vid ikea, dom hade ju en hel avdelning med amerikanska godsaker! Gud vad bra det går för min diet ;) haha!

 

 

Detta väntade på mig när jag kom hem.. som ett förlåt från delicato för att jag fick en stor plastbit i en kaka som gjorde att min hörntand tappade en flis.. tack? haha, nu kan jag köpa fler kakor! ;)

 

Hade även fått mitt buzzador-paket! :D Nu ska det bli hårpackningar gjorda här hemma :) Nån som vill ha en och prova den?

 

Nu ska jag springa till bibblan och lämna tillbaka kursböckerna, blir kanske någon ny också. :)

Tips på bra böcker?! Puss!

 

 

What's happening?

Jävla allergi! Börjar bli tveksam om det verkligen är citrus eller något annat jag reagerar på?! Igårkväll hände samma sak igen, kliar i hela halsen och får knappt luft :( Enda jag kan reagerat på är en ny ansiktsmask eller en duschgele? fattar inte.. tog hur som helst betapred efter ett tag när det inte släppte men när jag vaknade så var det kvar, och nu är det lika tungt igen. :S Ska o träffa en läkare som ska kolla mina lungor strax, så fort min skjuts (angelica) är här haha..

Annars dåå? Kalaset igår var jättetrevligt! Alltid trevligt att träffa alla och umgås med familjen :)


Nej nu är det färdigskrivet - have 2 go. Pusspuss

Kalas idag :)

Hej sötnosar!

Idag ska vi på kalas till min storasyrra Jenny a.k.a Lenny / Benny, Hahaha. Tröttnar aldrig på Lenny-skämtet?! :P
Vi ska hur som helst fira henne, elin och elsa som alla har fyllt år denna månaden. :) Ska bli mysigt! Får skjuts med yohanna & lina dit, ska bli intressant att se mig och niklas i baksätet på deras lilla clio! hahaha, vi är liite för långa för en sån bil. ;) Kvällen är fortfarande oplanerad, får se vad vi hittar på.. Ska ni göra nått kul denna helgen?

Igår startade vi kvällen med att äta på coffee roomer med mange & julie, sen drog vi till hemmakväll och hyrde film och köpte massa godis. :) Hostel 3 blev det.. jäättemysig film. Gärna en jag ser varje kväll innan jag ska sova.. Not. Hehee.

Nej nu måste jag göra mig iordning och "ta på mig ansiktet" så man inte skrämmer livet ur nån på kalaset.. haha.


Got 2 go. Pusspuss