Instagram

Följ mig på instagram vettja! josefine_helander heter jag där, bra fantasi jag har right? ;)



 

Var nere i museiparken en sväng igår på minnesceremoni, det var ju ett år sedan utöya. ♥

 

 

Första natten :)

Hejhejhejhejhejhej. Hur mår ni? Själv mår jag finfint. Sitter i nya lägenheten/radhuset och försöker förstå att jag faktiskt bor här nu. Hahaha. Känns konstigt att kalla något hemma som absolut inte känns hemma ännu. :) Men har en riktigt bra magkänsla om att vi kommer att trivas jättebra här! :) Bilder kommer när vi har kommit iordning, just nu är det lite kaos... men så flyttade vi in idag också. ;)

Annars då? Har lagt all min vakna tid med att jobba / städa lägenheter / flytta eller handla "nödvändiga grejer". Väldans roligt, eller inte. Men nu börjar det roliga! :D Packa upp och göra det fint, fixa med uteplatsen där vi ska ha massor med grillkvällar (om det nån jäkla gång kan bli sommar) oså.. :)

Nu ska jag gå och inviga sovrummet, och nej mamma - jag menar inte så, hahaha. Kommer att sova väldigt gott efter en lång dag på jobbet följt av flera timmars flyttande!


So looooooooooong. ♥ / J

Hej?

Ojojoj... länge sen sist. Hur mår ni? Jag kan skylla på massa olika grejer som vanligt, jobbat mycket, inte vart hemma mycket, whatever - jag har varken haft inspiration, lust eller tid till att sitta och blogga. Men nu så! :)

Om 16 dagar flyttar vi, ska bli så jäkla underbart att komma ifrån Göteborgsvägen och allt som hör till, festande grannar, jobbiga fyllon utanför på väg hem från krogen, mycket trafik och allt sånt. Ska bli så skönt att komma ifrån det och få det lite lugnt utanför :D

Jag hade förövrigt sett fram emot att cykla mycket när vi flyttar men nu blir det svårt, för folk ser inte skillnad på vad som är mitt och ditt - cykeln var stulen för typ 2 veckor sedan ifrån vårt låsta cykelförråd. :( Får väl köpa en ny.. så jäkla surt.

Nu får jag vara social här, syrran och lina är här o kollar på fotbollsfinalen :) Puss på er!