Sanningen om torrisen :)

Sitter på vårdcentralen med min mage. Skulle ju vara konstigt om den inte var med mig iofs, hahaha. Men jag är så trött på den nu, att ha ont varje dag och att ingen medicin funkar. Magkatarrshelvete. Jag saknar kaffe... Har inte druckit det på flera månader. Jag vet, fjantigt problem säkert men det stör mig - att inte kunna göra som man vill / som alla andra kan. Någon som känner igen sig? Jag får välja bort allt jag tycker om, stekt mat, kaffe, kolsyrad dricka, alkohol, fet mat, godis.. Allt som är gott helt enkelt. Jag får väl fortsätta med mitt vita bröd, kokt mat och saft. 
 
Ja, jag är bitter. Jag vet det. :) Men jag är så jävla trött på detta så det finns inte. Jag har provat all medicin som finns snart, vad kan man göra? Någon som har samma problem och kan ge mig tips? Skulle älska er föralltid om ni kommer med hjälp mot detta :) och det där med alkohol, det är ju på ett sätt bra att man inte dricker det, såklart. Men senaste 5 åren har jag knappt kunnat ta en enda cider för att jag får så ont. Alla tror säkert att jag är hur torr som helst som aldrig festar, men det är knappast därför. Så nu vet ni. Det finns en festligare person under ytan, hon kan bara inte komma fram tyvärr. Jag är så otroligt jävla avundsjuk på er alla som kan leva som ni vill! Så va glada alla som slipper detta :)
 
Nu blir det nya prover (som garanterat inte visar något nytt). Pusspuss
 
 
  
 
 
 
 

 
  
 
   
 
 

I want you to stay


 

Födelsedagsfirande

Idag (den 3e alltså) har Niklas fyllt 28 år :) Grattis igen älsk! Vi har fixat tårta ihop, haft kalas, ätit på Uddevalla nya restaurang La dolce vita (vilken förövrigt hade grym pizza) och avslutat kvällen med några filmer. Bra dag! :)
 
Dagen igår tyckte jag iofs var ännu bättre, då spenderade vi den första riktiga soldagen på länge i Gbg. Älskar den staden! Varför bor man i Uddevallla när man kan bo där?! Har pratat med Niklas om det idag, att kanske kunna flytta dit men det krävs nog mer övertalning... well, en vacker dag kanske. Det finns ingenting jag skulle sakna i denna staden förutom familj och vänner, att ha så nära till dom. Men Göteborg är inte så långt borta.
 
Vad finns här liksom? Alkisarna på kampenhof, eller kanske raggarna i sina volvobilar utan busstationen på helgerna? Hahahaha. Älskar dock närheten till havet, det är så när man är uppväxt vid kusten, svårt att släppa det. Sålänge man bor på västkusten är man dock godkänd. Hör du det Anna? Svikare! :)
 
Tänk om man vaknar upp när man är 80 och ångrar att man inte tog steget att prova på att bo nån annanstans? Ska försöka hitta ett riktigt bra jobb till Niklas som jag kan locka honom med ;) hehe


Haha vår hemgjorda schwarzwaldtårta :D
 
 
Nu - film :) Pusselipuss