Bästa veckan.

Förstår ni vilken skön vecka jag har haft? Har som sagt vart ledig sedan förra lördagen. Har varit på stranden, legat i vår trädgård och solat, spelat golf, haft några grillkvällar, druckit vin, vart ute med båten. chillat på caféer, hängt med kompisar och inte tänkt på jobbet alls. Bästa veckan på länge. Idag var jag först och träffade en kompis på snäckan och sen åkte vi och grillade hos Mange och Julie. Skön dag. :)
 
Men. Imorgon börjar vardagen igen. Svårt att inte känna att det tar emot att skriva det, eller att känna mig bitter över det. Jag tycker om mitt jobb men tycker ännu mer om att inte vara där, hehe. Nu blir det iaf jobb 9 av de kommande 10 dagarna. Meeeeen det känns helt okej, för om 14 dagar åker vi till Kroatien!
 
 
         
         
         
 
 

Jag ser dig

Längtar tills jag och Zandra ska till Sthlm och se Kent, Winnerbäck och Robyn spela på arenainvigningen. Har blivit lite kär i en av kents nya låtar. Lyssna och njuuuuuut.

Över Klara kyrktorn steg en blek och bitter sol
Trafiken kryper blank som skalbaggskal i månskenet
Ditt hjärta rusar förbereder terrordåd
Du är snabb som ljus men kommer aldrig härifrån

Jag följer dina gnistor under tunga moln
Jag vet exakt vart du ska gå
En lögn blir lätt en sanning när den kommer inifrån
och det enda som är säkert är att
Jag ser Dig
Jag kan se Dig

Vi nålar upp experter bleka män med mörkersyn
De cirklar tyst kring offren som ett moln av Neurosedyn
De är lugnet över landet deras ord är fria från bly
Håll hårt i era barn nu
man skjuts i ryggen om man flyr

Kan man bygga nåt som bär oss med så lite ljus
nu när kärleken blev trött och blind
Kan man få alla de här bitarna på plats till slut
när det enda som är säkert är att
Jag ser Dig

Stäng ute verkligheten
Älskling slut ögonen
Hör du melodierna i natthimlen
Det kommer ta en evighet
Vi sluter ögonen
och lyssnar på en psalm som bor i hjärtslagen
Vad som helst utom verkligheten
Jag kan se dig äntligen

Sommartider

Jag kan känna mig så stressad över att sommaren är här. Det är så mycket man "måste" göra. Man ska åka till kusten, hänga på stranden, ha grillkvällar osvosvosv. Och så ska man hinna njuta under tiden. 
Sommaren har än så länge vart väldigt bra hur som helst. Jag har hunnit bocka av några självklara grejer som att vara i Hunnebo en helg, smögen, haft många grillkvällar med kubbspel, jag har badat i havet och softat på stranden. Men det känns så stressigt?! 
 
Hela året längtar man efter sommaren, man går och väntar på det där underbara vädret man minns från när man var liten (var det verkligen sådana supersomrar eller förskönar man det?) och helt plötsligt är det mitten på juli och man har inte hunnit njuta, att andas. Att butikerna skyltar med höstkläder ger mig lite ångest faktiskt, jag vill inte tänka på att det är en lång höst framför, vill bara tänka på att årets bästa tid är här just nu.
 
Denna veckan har jag hur som helst "semester", eller jag är inte schemalagd helt enkelt. Rätt skönt efter några hektiska månader. :) Jag börjar jobba på måndag igen och resten av veckan kommer se ut ungefär som dom senaste dagarna.. sitta ute med en bok, ligga på stranden eller dricka kaffe på snäckan. Idag bröt vi dock mönstret och åkte till Onsjö golfklubb och spelade lite, riktigt skoj. Stod och tränade på rangen också, måste öva mer på det alltså. Men ska tillbaka snart så. :) Ska lätt bli en riktig golfare när man blir pensionär! Haha
 
Nu blir det sängen! Pusspåer