Kroatien

4-11 augusti. :) Kroatien baby!

Shine on you crazy diamond

   
  
  
  
 
 
Efter 3 långa jobbdagar är jag äntligen ledig idag och imorgon. Dagen har spenderats på bästa tänkbara sätt, vi lämnade regnet i Uddevalla för att få lite sol i Gbg. Fikade på Le pain francais, gick in i trädgårdsföreningen och bara satt och pratade. Köpte med oss mat och åkte till ramberget och sög i oss sista solen innan vi skulle tillbaka hemåt. Självklart regnade det när vi kom hem. Vad är det med Uddevalla & regn?! Önskar att man kunde flytta härifrån. Gärna till Gbg. :)
 
Annars då? Har vart i Kista hos min lilla kotte Anna. Hade det väldans nice! Piercade mig i tragus, och denna gången läkte det hur fort som helst. :) Vi åkte på vår obligatoriska tripp till Barkaby, va i stan och låg i deras trädgård och spelade kort. Umgicks självklart med sötaste Minna och Toulis också. Saknar denna lilla familjen redan! Semester att vara där typ. :)
 
Igår tog jag bort min facebook också. Andra gången gillt! Avaktiverade den över sommaren, ser det som ett sommarlov typ. Önskar att alla kunde följa mitt exempel och göra detsamma ;) Hatar att sitta och prata med någon som inte är närvarande pga värdelösa internet. Umgås på riktigt, någon? ;)
 
Nu blir det film här, hoppas ni haft en fin midsommar ♥

In the hood