silver linings

  
  
  
  
  
 
Blandade bilder från min instagram. Översta bilden till vänster är en tatuering jag vill ha, men osäker på där eller på revbenen kanske...? Och vi har pimpat altanen med några nya träd, gillar medelhavskänslan! :)
 

Mardröm 2.0

Vaknade vid 9 och kände att jag verkligen vaknat på rätt sida, så råkade jag somnade om och drömde då den stördaste mardrömmen på läänge. Drömde att Niklas (fast det var en annan kille egentligen men jag fattade att det "ändå var niklas" hahah) dödade 2 tjejer vid en sjö när dom var ute med en liten båt och så hade han med sig en stor spade i båten. Sen kom polisen och började att fråga mig och N frågor och jag hade ju ingen aning, men när vi var vid sjön så tog han fram sin spade och försökte döda mig också. På nått jäkligt konstigt sätt så glömde jag detta och åkte hem med honom till en stuga i skogen där det var massa ungdomar, och hälften av dom var som tagna ur children of the corn. Hahahaha. Jag lyckades tydligen överleva detta också, så när vi kom hem från "semestern" så hade mamma tagit bort alla kort på Niklas ur mina fotoalbum, jag hade bett henne om det när jag ringde från stugan men har ingen aning om varför. :P Niklas/mördaren kunde förvandlas om jag tryckte på knappar i ett visst rum hemma, så jag tryckte på ormen.. Smart som jag är. (Den fanns en knapp med utomjordingen Alf också, seriöst. Hahahahaha. Varför tryckte jag inte på den?!) Han blev iaf en typ 40 meter lång orm som jag dammsög upp, och försökte sedan döda den genom att sätta ett lock på dammsugaren. Sen vaknade jag med hjärtklappning. Vet att det är tråkigt att läsa om andras drömmar men detta var ju rätt knasigt... Vill INTE att någon drömtyder denna åt mig. Vill nog inte veta. :P


Ska man försöka ta en powernap så att sidan att vakna på blir rättvänd igen...?

jobbbbbbbb

Hello. Idag tog jag mig låång sovmorgon (efter att ha gått upp 04.15 2 dagar i rad) till typ 12.. måste ju ta igen skönhetssömnen. ;) Idag börjar jag jobba 19 egentligen, men ska hoppa in 18 för att lära mig en låsning. Ikea öppnar ju idag i Uddevalla, och jag har ju nästan enbart jobbat där innan också, men det kommer att bli stor skillnad till att faktiskt ha kunder i butiken. :) Ska bli skoj att se hur sent det blir ikväll, kommer ju vara väldigt mkt folk där.. wellwell. Slutar redan 23, skönt med korta pass! Gör nästan bara sådana denna månaden, börjar runt 18 och slutar senast 24. Skönt med mkt fritid men tråkigt att tjäna så lite pengar.


 
 
Är stolt över min hemmagjorda (sockerfri = nyttig) müsli!
 
Altanen är snart klar! :)