Du måste flytta på dig

Kom precis hem efter en sväng på torp med Yohanna och mamma. Har ni tänkt på hur ofta man "viker undan" när man går på stan / i affärer? Alltså när folk travar på rakt fram som att dom tänker gå rakt igenom en? Som om att man vore osynlig. Jag analyserar saker, det mesta, alldeles för mycket men jag stör mig SÅ på detta. Det känns som att det alltid är jag som måste ta ett steg åt sidan, för alla andra verkar vara vana med att alla andra flyttar på sig. Känner ni också så eller är ni en såndär ignorant jäkel som bara går på? Haha

Hur som helst, jag bestämde idag att jag inte ska flytta mig utan jag ska gå på precis som alla andra. Första människan jag mötte hade nog samma tanke för det blev en liten krock, haha. Men sedan flöt det på och folk flyttade sig faktiskt! Moahaha segern är min!! ;) 


Jag och en kund på torp tidigare idag. Typ.

Hosianna

Hej kottar! Jag har saknat er! Eller ja, jag har ingen aning om vilka ni är som fortfarande haft hoppet uppe att bloggen skulle återupplivats, men ni är söta för att ni kollat in ibland! :) Jag har saknat att skriva här, kanske stämmer bättre, och det är så himla skönt att vilja skriva av sig lite igen.
 
Vad tycker ni om nya designen? Passar årstiden perfekt enligt mig och känns mycket personligare och mysigare än den förra. Senaste månaderna har mycket tid spenderats på jobbet, vilket jag inte klagar på alls, men det är en stor anledning till att energin inte har räckt till så mycket annat, därav inga inlägg här. Men - jag har precis fått schemat för november och jag har inte lika mycket timmar som innan, alltså mer fritid. Leva lite mer helt enkelt! :)
 
Nu är jag ledig i 4 dagar, det är heelt underbart. På fredag ska jag, yohanna och lina på winnerbäck i Gbg! Det är nog ungefär trettonde gången jag ser honom live, men jag längtar så efter att få höra låtar från hans nya platta live. Det kvittar hur många gånger jag har sett honom, det har blivit lite av en tradition att gå på hans konserter när han är på turné. :)
 
Försöker btw att lära mig vår systemkamera lite bättre, mycket för att ha finare bilder att lägga upp här. Tog några bilder på kopparna jag köpte idag, håller på att rensa ut massor hemma & vad passar då inte bättre än att fylla på med nytt?! ;)
 
 
 
39kr/st på Kahls, kap! :)
 
Nu blir det en kopp te och sen sängen, behöver ju inte vara vaken till 06 när man är ledig. Hehe. Natti!
 
 

*