winnerbäck

 
 
 
 Perfekt kväll i Lysekil med syrran, solnedgång, winnerbäck och picknick. :) Låter så klyschigt men det är svårt att inte älska livet på sommaren! :) ♥

solen i ögonen

Jag har haft 2 veckor "jobbfritt" redan i sommar (har ingen semester då jag är behovsanställd) och då passade jag på att åka till småland, umgås med kompisar, hänga med djuren på nordens ark osvosv. Jag är inte planerad något ännu första 2 veckorna i augusti, och om det förblir ledigt så ska vi försöka hitta på lite saker då N har semester fr.o.m då. 
 
Tänkte typ några dagar i danmark, en dagstur med yo & lina till oslo, förhoppningsvis lite häng på havet och självklart hunnebo/smögen, flera grillkvällar och mysiga sensommarnätter på vår baksida, cykelturer till havet och en heldag på Liseberg. Låter som perfekta semesterdagar enligt mig. :) 
 
Imorgon börjar jag jobba igen, är bara ledig onsdag och torsdag denna veckan. Och torsdag (om det är okej väder) kommer att spenderas i lysekil, lyssnandes på Winnerbäck. Sommarkvällar när dom är som bäst!
 
 
 

Islatte med chokladsmak

Unnar oss en god espresso & chokladshake i värmen, köpte en ny grym mixer på Ullared! Har använts flitigt senaste veckorna till goda smoothies oså. :)


En espresso med toner av kola :)

+ 3 dl mjölk

Och is såklart. :)

Lite extra mycket chokladsås ;) 

Någon skopa med glass för att få milkshaken lite krämigare :)



Klaaart! Espresson gör att den känns lite vuxnare och inte så söt. :) 

/ J