Ovanlig syn
...startar denna dagen med ett väldigt lätt gympass (från min sida, Yohanna va mycket duktigare haha) eftersom min jäkla förkylning aldrig släpper. Senare idag ska jag & N baka tårtor inför hans kalas idag. Gym + tårtbak = bra kontraster. ;) haha! Hörs sen!


Dagen i bilder


 


Några bilder från dagen. Det var mysigt i gbg men vääldigt kallt. Mätta & belåtna åkte vi hemåt och vi hann på minuten innan dom stängde till okq8 här i uddevalla så att jag kunde hämta mitt paket från boozt. Hilfiger-tröjan hade redan kommit och det passade bra - tummen upp :)
 
Nu ska vi försöka enas om en film, inte det lättaste här hemma. Hehe. Niklas vill oftast se typiska "kill-filmer" och jag antar att jag har en svag punkt för typ romantiska komedier. Det är ju så skönt när man är lite trött, att sätta på en actionfilm då är ju inget jag föredrar... hmm, ska se vad netflix har att erbjuda som vi inte redan sett. :P
 
 
 

On the road again

Sitter i bilen just nu mot göteborg och är osocial mot N, men bloggen går ju faktiskt före. Hehe. Vi skulle åkt för några timmar sen men båda verkade tycka att snooze-funktionen var världens bästa uppfinning imorse. :) vi ska hur som helst bara softa i Gbg, gå lite på stan (hoppas vädret håller sig såhär fint) och käka på pizza hut. Det är det jag som har bestämt. ;) sen får vi se. Min plånbok börjar ogilla att jag är ledig hela veckan tror jag, men jag väljer att inte lyssna på den just nu. :)Kanske borde skaffa mig en sån här? Den är lika stor som vårt sovrumsfönster typ, men då vaknar vi ju garanterat. :)