We were on a break!

Jag lägger denna blogg på is ett tag nu, som ni nog förstått. Jag kanske aldrig startar upp den igen, men vem vet. :) Jag kommer iaf att behålla den för jag tycker det är skoj att kunna gå tillbaka att läsa, som en gammal dagbok. Jaja, nog sagt. 
 
Ta hand om er! Puss

en vecka

På måndag åker jag och yohanna till london, och de senaste veckorna har jag spanat runt på bl.a. youtube efter "hauls" från primark, victoria's secret, forever 21 osv. Så att man vet ungefär vad som finns i affärerna liksom. :) Primark verkar ha fått in massor med fint inför sommaren, bilderna här under är några saker jag ska leta efter. Sååå fint! :) Gaah, ska bli så himla kul! Denna veckan kommer nog att gå rätt fort, för varje dag är typ planerad. Imorgon ska jag lämna in min bil på lagning (hejdå pengarna!), efter det ska jag hem till Bella. Onsdag & torsdag jobbar jag, sen är det midsommar och jag är leeedig. :) 

juni

Alltså jag tycker så mycket om er som fortfarande är inne här varje dag enligt statistiken, haha. ♥ Ikväll grillade vi för första gången här hemma, i mitten på juni?! Vädret har ju inte direkt vart bra sista månaden, hoppas att det fina vädret håller i sig nu iaf.
 
Idag har jag haft så himla ont i huvudet, påmindes om tiderna då jag hade migrän ofta. Men efter att ha knaprat alvedon hela dagen så börjar det kännas lite bättre.. så vi har inte gjort mycket alls idag. Vi åkte en sväng till ikea för att handla lite saker till uteplatsen (och fler galgar pga mitt shoppingberoende hehe), så nu ser jag fram emot många sköna kvällar på altanen :)
 
Ska ni göra något skoj i helgen? Jag ska jobba hela helgen, men det är solid sound i Uddevalla så jag ska försöka hålla mig i närheten av riverside så att jag kan tjuvlyssna lite, haha. ;) Imorgon kväll spelar Veronica Maggio och jag vill så gärna höra henne live juuu!