sommartider

Helgen har verkligen vart skön. :) I fredags var vi ute och åt, igår var min syster här på en spelkväll och idag startade jag & N dagen med god frukost på briggen, sen tvättade vi bilarna och nu har jag fixat lite hemma... och kaaanske bakat chokladbollar. Hehe. Ska nog belöna mig själv med några nu. :)


Lördagskväll med yohanna. Haha, pensionärer i hjärtat. ;) Vi spelade vårt nya spel iKnow också, och Niklas var kvällens segrare... men jag är ingen dålig förlorare. Jag unnar folk att vinna. Hahaha. 


Gillar min nya tröja, eller ja, jag gillar ankaret! :)


Rökfri i 73 dagar idag! *klappar mig själv på axeln* :)

Lyxfrulle på Briggen idag :)
Bulan är äntligen ren & fin igen! Det var ju ett tag sen, hehe... men nu är bilen vårfin. :) 
 

Fredagslyx

Idag lyxade vi till det med att äta på restaurang i Trollhättan, mysigt. :) stämningen i lokalen var skön & pianobaren levererade massor med sköna klassiker. Det enda negativa med att vara nykter på en restaurang är att man stör sig på alla som är fulla. Haha. Det var ett afterwork-gäng som tyckte att dom hade fina röster, så dom överröstade typ pianisten. Hehe. 


Jag åt lax & klyftpotatis, och Niklas beställde pasta med oxfilé. Båda var nöjda och mätta efter, så betyget blir en tumme upp. :) 

Efterrätt! :)

Alkoholfri mojito. :) 

Nu ska jag fortsätta att se på Beck med en snarkande sambo brevid mig på soffan... :p

winter's coming - igen

Näe hörrni. Detta är verkligen inte okej. Jag kände mig helt proppfull med vårkänslor, och iförrgår började det snöa igen, och nu är det helt vitt utomhus. Det är ju snart april?! Morrr. Jag vill ha värme, sol, grillkvällar, ljumna ljusa långa kvällar.... men det verkar ju definitivt som att naturen inte håller med mig. :) På tal om något annat, igår var det ju våffeldagen! Firade ni? Hehe. I vår familj är alla sådana dagar någonting man tar seriöst, haha.. så igår startade vi dagen hemma hos mamma som hade gjort ett lass med våfflor. Såå gott! :) Sen var det bara att åka hem och hoppa i uniformen. Samma sak strax, jobbar inatt - men sen är jag ledig en hel vecka! :)


Bästa starten på dagen! :)

Jag var "rätt" nära att krocka in i ett stängsel inatt, haha. Det var glaaashalt! Men fick som tur var stopp på bilen preciis framför stängslet.

 
 
Grrrrr. Nu bestämmer jag att det blir vår!