Ett slags liv

"jag ska vara ledig 5 dagar, då ska jag ta vara på dagarna" haha visst. Vad har jag gjort sen jag uppdaterade här sist?
 
Har jobbat de 5 nätterna, första nätterna var rätt sega faktiskt men sen kommer man ju in i det och då kändes det som att jag kunde fortsatt 20 nätter till. Sen hade jag som sagt en plan på att hitta på saker på mina lediga dagar, åka till gymmet, laga mat & fixa matlådor till jobbet, städa... osvosv. Har inte gjort nått av det. Anledningen: har slutat röka. Det har vart 5 jobbiga dagar, och är fortfarande svårt. Självförvållat, så jag menar inte att någon ska tycka synd om mig alltså haha. Men jag hade bestämt mig att sluta helt på min första lediga dag, och onsdagen sov jag i princip bort så det var inga problem. På torsdagen började sömnproblemen (samma sak sist jag slutade, tidigare har det inte vart några problem alls) och har hållt på sen dess. Jag kan knappt somna, och när jag väl somnar så vaknar jag efter typ 3 timmar. Kallsvettig, hjärtklappning, pigg fast kroppen är jättetrött. Om det är något som får mig att vilja ge upp så är det att inte kunna sova. 
Tänk vad det gör med kroppen ändå. Känner mig som en pundare som ska tända av, haha. Jag hoppas att jag börjar känna av de positiva sakerna med att sluta snart, för inte så himla kul att bara ha abstinens och må dåligt.
 
Hur som helst! Jag har alltså inte fått mycket gjort, har inte åkt till gymmet en enda gång dessa dagarna. Vi har ätit sjukt onyttigt i flera dagar, har ju hört att man kan gå upp en del i början när man slutar röka och med denna dieten så har jag nog redan gjort det. :P haha. Skärpning nu iaf! 
 
I fredags var jag och mamma på bio, vi såg Winnerbäck - ett slags liv. Den hade premiär då, och vi hade bokat redan 14:45. Har aldrig vart på bio så tidigt tror jag. :) Vi hade salongen helt för oss själva, haha. Någon som sett den? Jag tycker den var fin, älskar ju winnerbäck. Kul att se hur hans låtar kom till och bakgrunden till mycket. Fin film som sagt, men kanske inte en biofilm. Kunde lika gärna sett den hemma i soffan liksom.
 
Igår var vi hos mamma med Niklas föräldrar, mamma hade bakat massor (precis det jag behövde efter våra "nyttiga" dagar hahaha) och vi satt o pratade i flera timmar. Väldigt mysigt! 
 
Idag är det dags för jobb igen, känns som ett riktigt test att klara att inte röka på jobbet ikväll. Det är där jag har rökt mest, så det kommer nog bli lite tufft. Men va sjutton, jag ska klara det! :)
 
Nu blir det bubbelbad och en kopp te! 
 
 
Enda bilderna som finns på mig i min mobil är med snapchatfilter. Man blir ju så mycket finare då ;)
 
Finaste brevet på posten från Yohanna ♥
 
 
 
 
Senaste nätternas tidsfördriv. Det var ett nöje att slänga ner det i kartongen igen när det väl var klart, himlen och kullerstenarna höll på att göra att pusslet hamnade i soporna några gånger :P
 
 

Kommentarer :

#1: Mamma

Självklart klarar du det!! Var verkligen en jättemysig fika! Puss och Kram och Sov Gott!!

skriven

Kommentera inlägget här :