Dancing in the dark

Inatt har jag haft Springsteen på repeat i bilen, tröttnar aldrig. :) nu är första natten av fem gjord, efter det så är jag ledig i fem dagar. Så himla skönt! Ska försöka att faktiskt ta vara på dagarna då, känns som att jag lever på jobbet just nu. 


Senaste tiden har jag alltså inte gjort så mycket annat än det, men jag träffade faktiskt Alexandra på Harrys i onsdags. :) välbehövd kompistid! Känns som att man inte hinner med att träffa folk just nu, jag träffar mina kollegor mycket mer än vad jag träffar min man t.ex. :p hade ju gärna fått vara tvärtom, haha. 

Men nu är det bara att köra på, är som sagt långledig fr.o.m. onsdag :D

Nu ska jag fortsätta chilla i badet och hoppas på att jag inte tappar telefonen. Haha. Nattinatti!

Tårtkalas

Klockan är 8 och jag har inte gått o lagt mig ännu.. hade lovat mig själv att sova vid 07 så att jag skulle få 8 timmars sömn för en gång skull. Gick sådär. ;) Jag och N råkade somna båda två på soffan igår kväll och jag vaknade 2 timmar senare, hehe. Kanske inte så smart.
 
I torsdags åkte jag förbi mamma en sväng innan jobbet & blev bjuden på födelsedagsfika. :) Igår var vi hos mamma på middag vilket va jättemysigt. God mat & ännu mer tårta, haha. Man måste få unna sig. ;)
Förresten, såg en artikel förut om att folk hade "rasat" mot att Ica bjuder alla kunder på tårta i butikerna idag (eftersom dom firar 100 år). Tips - in o läs kommentarerna ifall ni vill skratta! Helt sjukt, folk klagar på precis allt.  Många av kommentarerna är ju ironiska också såklart, men när jag läste fler förut så var folk verkligen bittra över att det inte skulle finnas glutenfritt, folk kunde inte komma den tiden som ica bjöd på det osvsv. Haha!
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/052QJ/ica-bjuder-pa-100-arstarta--fick-ovantade-reaktioner
 
Idag är det dags för jobb igen, jag har tagit 2 extrapass denna helgen så jag jobbar 4 nätter på rad med start idag. Sen ledig 2 och så jobb 5 nätter till. Denna hösten blir lite knepig då jag ska bryta mitt vanliga 5-2 schema, men det är bara 3 månader så jag hoppas att det kommer att funka bra. Just nu kan jag ju ärligt säga att jag ångrar denna helgens extrapass lite, det hade vart vääldigt skönt att vara ledig... men har man tackat ja så har man. :) Nu måste jag försöka sova, natti! 
 
 
 

Fina blommorna jag fick av mamma för några dagar sen, gillar verkligen färgen. 
 
Har gjort om utseendet på bloggen lite, men är inte helt nöjd ännu. Men det är bättre än innan iaf! :)
 

Idag är det ingen vanlig dag

Hej från löpbandet! :) jag körde ett annat pass än vad jag brukar på jobbet så jag slutade redan 04:18 (brukar sluta 2 timmar senare), så jag passade på att åka till gymmet direkt efter jobbet. Just nu powerwalkar jag på bandet, får se om det blir styrka sen också. 


Meen idag är det ju något som är mycket viktigare än min träning (det mesta kanske är viktigare haha) för det är ju mammas födelsedag! Grattis världens bästa mamma! <3 tänk vilken tur man har som har en så bra relation med sin mamma ändå, vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan henne. Idag blir hon 61, så vi skålar för minst 61 år till! ;) 

Nu ska jag fortsätta att svettas, haha.