En dagens.

Dagens mående: Träningsvärk i typ varje muskel i kroppen haha. Har sovit alldeles för lite också, men annars är allt finfint!
 
Dagens bild:
 
 
 
Fick ta 2 på snapchat nu. Bestäm själva vilken som är finast. :P Min favorittröja som jag oftast har här hemma, friendslogga på såklart. ;)

Dagens påminnelse: Lev livet för det går inte i repris *fnizzis* hahaha

Dagens största: Vår kundvagn på citygross förut haha. Handlade för typ 2000kr. Kommer väl att räcka i några dagar :P

Dagens låt: 
 

 

Dagens mysigaste: Att ligga på soffan under värmefilten, bli kliad på ryggen och ha en ledig kväll tillsammans.

Dagens kläder: Invigde nya vinterjackan! 

 

Och så ligger det paket i bakgrunden, som vanligt haha... står alltid paket här hemma som ska slängas eller skickas tillbaka. Nätshopparen #1. Jackan är från Röhnisch, köpte den för halva priset på Stadium. Kap!

Dagens borde: Skicka tillbaka några paket :P

Dagens materiella vill ha: En ny nespressomaskin som har mjölkskummare så man slipper göra det separat. Stora problem haha! :)

Dagens fundering: Om man ska radera alla sociala medier för att detoxa lite. Inte bara avaktivera utan att ta bort det helt. Är sugen på att köpa en mobil som inte ens har internet, men skulle nog ångra mig rätt snabbt. ;)

Dagens beroende: Koffein, som alltid.

Dagens längtan: Till våren & sommaren. Tycker att det räcker med minusgrader och snö nu!

Bästa med veckan som var: Höll träningsschemat trots en seg förkylning.

Standup

Ikväll var vi på standup på varvet med Julietta & Magnus :) Jag var seriöst lite orolig innan att det skulle vara rätt dåligt men jag blev positivt överraskad faktiskt! Några av komikerna som var med var sådär men några var riktigt roliga. :) Vi åt god mat innan det började, jag beställde halloumiburgare för första gången (äter nästan aldrig kött längre). Väldigt trevlig kväll!
 
 
Efterrätten ser kanske inte så god ut, men det va den haha. Mjölkchokladmousse med päron & bär. :)