Såhär mycket har jag att göra när jag är sjuk..

Jag sitter och lägger upp bilder på mig och min syster för att se hur vår bebis skulle se ut (om vi på något väldigt konstigt sätt skulle få det ihop :P).. så händelserika är mina dagar när jag är sjuk. :P


 

Kan ju tillägga att det är en himla tur att jag och Yohanna inte ska skaffa barn ihop. Hahaha!

 

 

Murder my heart

 

 

 

Låten är skriven av ingen mindre än Lady Gaga. :)

 

Jag har nog fått minigrisinfluensan..

..som min kollega uttryckte det :P Jag har legat på soffan hela dagen idag, orkar inte ens stå upp länge. :( Har skitont i halsen och har blivit dunderförkyld över natten.. suck. Jag som jobbar mitt sista pass på Cosmopol imorrn och jag vill knappast missa det.. Håll tummarna att jag mår bättre imorrn! Det enda positiva idag är att jag har ätit massa glass.. moahaha. Men det hjälper inte juu.. Jag har inte tid att vara sjuk nu.

Imorgon börjar skolan! Via internet alltså.. väntar på mail ifrån dom med lite mer information. :) Känns som ett bra val, jag har haft 2 drömmar om vad jag vill bli hela mitt liv typ, det ena är hotell/turism - det jag ska plugga nu & det andra är polis, det ska jag söka första gången nu den 15e september. Om jag kommer in där kommer jag välja det framför det andra såklart. Den drömmen har alltid vägt tyngst. :)

Annars då? Vi har kollat på "Män som hatar kvinnor" idag, jag såg den på bio för typ ett halv år sedan, och den var lika bra som jag mindes den. :) Just nu är "Sagan om konungens återkomst" på i bakgrunden och jag skulle seriöst kunna se filmen bara för alvernas skull, såå vackra. Jag vill också ha sånna spetsiga öron, hihi.Bild på mig efter att jag fick Minigris-influensan.