Gott nytt år!

Igår försökte jag blogga hela kvällen, så jag låg faktiskt inte hemma sjuk som jag skrev dagen innan haha.. men blogg.se funkade inte på hela dagen. Morrr. Förutom att försöka blogga så lagade jag en gryta som tog heeela kvällen, fikade med mamma på torp, bakade, städade, tvättade osv. En rätt ointressant dag att blogga om alltså. :) 

Vad ska ni göra för kul ikväll? Själv ska jag hoppa i uniformen ikväll och starta upp mitt pass på jobbet 20.42. Jobbar alltså både inatt och imorgon natt, så jag hoppas att alla sköter sig ikväll så att vi får en relativt lugn natt... Och att jag kan fira in tolvslaget & det nya året tillsammans med mina kollegor - och inte ensam i en bil någonstans på väg till ett larm. Håll tummarna! :)

Detta året har vart både bra och dåligt. 2014 kommer att vara året då jag lärt mig många nyttiga läxor pga jobbiga saker, men också ett väldigt positivt och bra år pga just detta. Man lär sig vad som är viktigt, vilka som är värda att lägga energi på osv. Sen finns det så mkt fina minnen, roliga resor, alla fina sommarkvällar m.m som gör detta året till ett riktigt toppenår! 

Mina löften för 2015 är inte så många, jag kör med det klassiska att jag ska fortsätta med träningen (och gärna oftare haha), försöka äta bättre och definitivt lägga ner rökandet helt. :) har ni några?

Nu ska jag göra mig klar för jobbet, hoppas ni alla har en fin kväll och GOTT NYTT ÅR! :) 


Julen 2014

Hoppas ni alla har haft en fin & mysig jul! Vår har vart jättebra, vi var lediga både julafton och juldagen. Men vi startade lite tidigt med att fira med pappa & co den 21e december :) Egentligen skulle yohanna och lina haft det hos sig i år, men med tanke på att dom precis har flyttat och haft fullt upp med det så blev det hemma hos oss. 
Jag klagar inte för vi fick gratis mat. ;) Det var hur som helst jättetrevligt! Vi körde även julklappsleken som vi gör varje år, jag fick fina grillbestick och Niklas fick snygga handdukar. Väldigt bra saker! :) 
 
 Sötast i världen! 
 
Sociala gänget. ;)
 
Nu till julafton! :) Jag jobbade ju som sagt till 06.30, så mamma kom och hämtade upp mig vid 14. Så jag startade dagen med julfika, sedan såg vi på kalle som vanligt, men jag skulle helt seriöst kunna skippa det faktiskt - trots att jag gillar traditioner och rutiner. Hehe. Sedan kom Niklas vid 16, då åt vi och sen öppnade vi julklapparna. Åh jag fick så fina saker! Innetofflor, en plansch från Yohanna som jag ska rama in, en klocka (så jäkla snygg!) av Niklas, pengar, twilight-serien, örhängen och raggsockar till jobbet. ;) Och när Niklas kom hem till mamma så hade han med sig ett paket av hans föräldrar till mig, så sött! Ett sminkpaket från Lancome, väldigt bra julklapp till mig. ;)
 


 
 
 
Mammas gooda tårta! (Tandpetarna är till för att yohanna ska kunna äta en bit utan sylt haha)
 
 
Skål! :)
 

Hahaha jag "lånade" Yohannas telefon när hon var ute och rökte, jag tog mig friheten att uppdatera hennes status. Hehee
 
 
 
Imorgon tänkte jag skriva en liten årsresumé (om jag inte ligger sjuk och inte orkar göra mer än att äta glass haha.. Niklas är ju hemma sjuk, så håll tummarna att jag slipper det!), men nu blir det godnatt! ♥
 

22, 23, 24

22. Berätta om det du tycker är vackrast hos dig själv.
 
Det är så svårt att svara på denna frågan. Mycket för att jag antagligen är väldigt "svensk" när det kommer sånt, man ska inte prata högt om att man tycker om sig själv, man ska vara ödmjuk osv. Vilket jag som sagt tycker att jag är. Meeen.. om jag ska säga något så är det ju ingenting på ytan utan (tror jag har nämnt detta innan på ett annat inlägg) att jag tycker att min vackraste egenskap är att jag genuint bryr mig om andra personer, och skulle göra vad som helst för personerna jag älskar. Ogillar som sagt att framstå som självgod (fast jag faktiskt tycker att jag är en bra person haha) så därför går jag vidare till nästa punkt direkt. :)
 
 
23. Berätta om en gång när du kände dig ensam.
 
Jag satt seriöst och funderade på det här länge nu. Jag kommer inte på ett bra exempel. Klart jag känner mig ensam ibland, det gör ju alla. När man är ensam hemma längre perioder, när man kände sig utanför ibland när man gick i skolan, eller när jag ensam tog taxi hem till hotellet från nattklubben i London haha... Men har faktiskt inget riktigt jobbigt minne då jag känt mig väldigt ensam.
 
 
24. Berätta om en gång när du kände dig älskad.
 
Åh vad det här låter klyschigt, men jag känner mig oftast älskad. Min familj är väldigt duktig på att visa och säga att man älskar varandra, Niklas likaså. :) Men en dag då jag absolut kände mig älskad är ju absolut dagen då Niklas frågade om vi skulle förlova oss. ♥
 
 
 
Nu är äntligen bloggkalendern över och jag "får" skriva om vad man känner för igen. ;) Strax kommer ett inlägg upp om juldagarna! :)