Det går bra nu :)


..på jobbet alltså. En grym kväll igår igen, bra procent. Ett stort minus för svinet som inte kunde ta ett nej dock. Vart är vakterna när man behöver dom? Så typiskt. Ikväll ska procenten höjas ytterligare, hehe.

Nu ska jag och hjälpa syrran att komma iordning lite i sin nya lägenhet, sen börjar jag 20 på harrys. Ha en bra kväll! :)


You can find me in da club lalalaa.

Happy Halloween!


Titta vad kreativ jag har varit idag.. haha.. :)Min jobbannons!

Du som läser detta - anställ mig. Jag är duktig på att laga mat (not, men kan baka en kaka åt dig..och äta upp den), på att städa, på att prata.. eh, japp. Jag kan sitta och dra vitsar för dig när du har tråkigt. Oändligt många fördelar med att ha mig anställd helt enkelt! Låter lockande? Det enda som kanske kan svida lite är att du får mina räkningar.. Piece of cake! Japp. :) Inkorgen på mailen kommer att vara full snart. Right?

Nehepp. Hur som helst, jag har cherry som extrajobb, men finns inte många pass att få just nu.. segt. Ska ut och bomba affärerna här med mitt CV tänkte jag. :)

Imorgon ska jag hjälpa syrran att flytta hennes saker till hennes nya lägenhet.. kommer bli kanon för henne med något större. :) På lördag gäller samma sak, men möblerna. Onödigt med gymkort för mig. ;) Lördag är även nästa gång jag jobbar.. på halloweenfesten. Införskaffade vampyrtänder idag i sann twilightanda (typ).. kanske inte någon som kommer våga spela. Moahaha. :)

Annars då..? Jotack, det är fint. Huvudvärken jag har haft i 3 veckor släpper inte bara. Kan bero på att jag faktiskt varit duktig och vänt dygnet någorlunda.. med undantag idag då kanske. Trivs bäst som nattuggla, tro det eller ej. ;)

Time for bed. Sleep tight!


Puss.