Vårkänslor

Tja! 
 
Idag har jag jobbat 7-16, och igår slutade jag 22 men kunde inte somna förrän 01.. så jag är rätt trött idag. Ska precis gå och ta ett varmt bad och sen sova, börjar 07 imorgon igen. Men sen är jag ledig i helgen! Och imorgon har jag ett möte efter jobbet som jag ser fram emot. :)
 
Idag har uddevalla visat sig från sin bättre sida och unnat oss lite sol, fick riktiga vårkänslor! :D Tänk vad härligt om vi vaknar imorgon men 20+ och strålande sol.. men det dröjer ett tag till. I januari och februari brukar det väl vara massor med snö och väldigt kallt? Det kommer ju garanterat komma lite mer vinter än detta iaf, men seeeen så kommer äntligen våren :D längtar!
 
Kommer att bli underbart att få spendera hela våren och sommaren här vi bor nu, det är ju då man verkligen kan njuta av att ha en gräsmatta och uteplats.. :) Här får ni två bilder från idag + en av mina nya favoritartister, så jäkla bra!
 
 

 
 
 
 

Happy new year ♥

  






















 






 
Gårdagen i bilder. :) Hade en riktigt bra kväll med Niklas, Yohanna, Lina, Magnus och Julietta. :) Vi var hemma hos oss och åt middag, spelade spel, drack drinkar och skålade in det nya året till Jan Malmsjös röst. Hehe. Efter att vi skålat med skumpa gick vi ut och kollade på fyrverkerierna.. eftersom det bor många rika människor här i området så hade dom inte direkt sparat på krutet.. haha. Fint va det iallafall! :)
 
Hur som helst, gott nytt år allihopa! Nu gör vi 2013 till det bästa året hittills. :) Nu är det Melissa Horn på Cirkus på tvåan. Got to go. Pussen! J



2012/2013

Beskriv året som gått med tre ord.

Förändringar, svårt och lärorikt. Det var ett tufft år, helt klart. Men allt som har hänt har hjälpt mig att inse vad som spelar roll i livet och vad man ska strunta i. Det har verkligen lärt mig massor.

 

Vilka ser du som de största händelserna under året?

Jag slutade på mitt förra jobb och började på ett nytt, jag tog tag i allt som har hänt senaste åren genom att gå i terapi (som alla plötsligt gör... och som verkligen rekommenderas till alla, hur man än mår), åkte på roadtrip till  danmark och tyskland med Niklas, flyttat, opererats, köpt bil, var på 2 bröllop och läste 2 kurser i juridik. :)

 

Har du blivit bättre på något?

Stressa mindre, slutat oroa mig så mycket som innan. :) är stolt över mig själv! :)

 

Gjorde du något du aldrig gjort förut?

Klart, men inget större jag kan komma på :) Terapi-delen då kanske? Jo, jag skaffade ju ett fadderbarn genom barnfonden också! Alla borde göra det. Opererades.

 

Vad var extra dåligt med året?

Att må dåligt.

 

Vad var extra bra?

Att börja må bättre, haha. Det var jäkligt tufft att ta sig igenom men inser i efterhand att det var välbehövt. Jag var tärna på min systers bröllop, det var en självklar höjdpunkt på året också. :)

 

Vad lyssnade du på?

Väldigt blandar, men mest: Coldplay, FUN. Mumford & sons, Ed sheeran, James Arthur, Scars on 45, Rihanna och Joshua Radin.

 

Vad skrattade du åt?

Yohannas dans igår! Hahaha är väldigt sugen på att lägga ut en video på det.. Yo får jag?! :D

 

Vad grät du till?

Rädslan inför operationen, haha! Var LIVRÄDD och övertygad om att jag skulle dö. Hade byggt upp värsta oron inför att sövas. Men in your face rädslan! Sitter ju här fortfarande. ;)

 

Lärde du känna några nya människor?

Njae, haha. Skoj jag är. Eller jo - alla på jobbet såklart! :)

 

Och så slutligen; dina planer inför 2013?

Skaffa nytt jobb, åka till Prag 21-24 februari, söka drömutbildningen, träna massor och fortsätta att jobba på att inte grubbla för mycket. Kommer att kunna bli en grymt år! :D

 

Gott nytt år och god fortsättning älskade läsare!