Uppesittarkväll


 
 
Jag, Yohanna och Lina kör all in som pensionärer ikväll! Haha :) Bara duttpennan som saknas här hemma, hehe. Idag har jag spenderat hela dagen i Gbg med mamma o mormor, skulle julhandla det sista i stressen, men det blev faktiskt inte någon shopping alls... däremot blev det fika, typ 3 gånger. Men det är ju jul. ;)
 
Alla julklappar är klara iaf! Och detta året har jag verkligen ingen aning om vad jag ska få (om jag får något ;) ) och det är ju mycket roligare. Imorgon ska vi iaf fira jul hos mamma, som vi gör varje år. Detta året blir det dock lite annat eftersom jag har tackat ja till att jobba imorgon natt. :) Vet inte riktigt vad som har hänt med mig den senaste tiden, vill jobba varje dag. Kanske trivs bra helt enkelt? ;)
 
 
 

And so this is christmas





Vanligaste outfiten att se mig i när jag är hemma typ, hehe. 


Igår tog vi fram granen, blev hur bra som helst :) har bara rött och guld i den i år, tycker det är finast med det klassiska :) nu är det bara att hoppas på att vädergubben har fel om att det ska regna hela julen, julkänslan försvinner ju direkt när det inte är snö ute. :(





why so serious?

Jag kommer att (viilken dag som helst nu, hehe) skriva om hur det var i England. Ska skriva massor om vad jag tyckte om landet, birmingham, london osv. Men nu till nått annat. Rädslor. Jag har tänkt mycket på detta, som jag gör med det mesta - neurotisk som jag är, och undrar vad vissa grejer kommer ifrån.. Typ mina största rädslor:
 
* Flygrädd. Jag har aldrig vart med om något traumatiskt när vi reste när jag var liten, vad kommer sånna rädslor från då? När vi skulle till Birmingham nu i början på december så började ångesten redan 2 veckor innan, och veckan innan kunde jag seriöst knappt sova om nätterna. En helt sjuk oro inuti liksom. Gick till v-centralen och fick några bra tabletter som jag tog både på vägen till england och hem, såklart. Funkade okej, nu flög vi iofs i ett väldigt litet plan så att turbulensen känns mycket mer, men det fanns helt klart en ångest där. Nästa gång jag flyger ska jag ta dubbel dos så att man somnar. :P hahaha
 
* Rädd att grubbla mig galen. Helt seriöst. Läste hanapee's blogg och kände igen mig så sjukt mycket i hennes inlägg om rädslor. Hon hade en punkt på listan där det stod att hon var rädd att bli psykiskt sjuk. På riktigt. Och jag förstår henne så jäkla väl, ibland när man har ångest eller är deppig så känns det ju som att det aldrig kommer att kännas som vanligt igen. Tänk om man "fastnar" i det läget liksom? Det gör man självklart inte, men dum tanke.
 
* Att bli lämnad av människor jag älskar. Det finns en självklar anledning till denna punkten, och till varför jag tycker det är så himla jobbigt med att lämna / bli lämnad, men det tänker jag inte ta upp här på bloggeeeeen.
 
* Att tappa kontrollen: Niklas brukar driva om att jag är det värsta kontrollfreaket han mött typ, men såå illa är det faktiskt inte. Hehe. Jag tycker (läs: måste ha) om att ha kontrollen i alla situationer. Men det är ju inte så konstigt? För varje gång jag inte haft det har det gått åt helvete med saker. Den sitsen sätter jag mig inte i igen. Men det kaaaanske har gått till överdrift lite nu det sista. Jag vill planera allt typ. Känner du igen detta Anna? hahaha ;)
 
Om ni hade mött mig för 10 år sen så hade jag vart tvärtom. Gjorde typ bara oplanerade och dumma saker, var rätt bekymmersfri och oroade mig sällan. Allt har för- och nackdelar. :) Någon som läst hela vägen hit..? Hehe. Detta är hur som helst mitt nyårslöfte inför 2014 - jag ska jobba stenhårt på att få bort rädslorna! :) 
 
 
Men bortsett från detta så är jag en jättetrevlig person. :P hahaha. Kanske inte sålde in mig själv så bra nu?