Candle in the wind

 

Till dig Morfar. ♥

 

 

Skynda att älska

Och så fick vi beskedet vi inte ville ha. Min älskade morfar har cancer, antagligen har det spridit sig till flera organ. Jag vill inte tro att det är sant, går det att blunda för en sån här sak? Mormor & morfar har alltid varit en stor del av mitt och Yohannas liv, dom känns verkligen som en stor del av familjen. Att vi helt plötsligt skulle vara en mindre är otänkbart.

Jag och mamma var på Näl och hälsade på honom tidigare idag, han såg så ledsen ut. Sjukt jobbigt att se. Usch detta känns riktigt tungt.

Nu ska han in på akut operation tydligen. Snälla, kan ni alla hålla tummarna för vår skull?


Du måste finnas kvar.

Fighter

Har nästan dåligt samvete över hur länge sedan det var jag bloggade, men jag har verkligen inte hunnit.. jobbar 5e dagen i rad ikväll, och sista tiden har överhuvudtaget innehållt mycket jobb. Det ska bli bättre med uppdateringen iallafall, trust me. :) Jag var på Elsas dop igår innan jobbet, hon är allt en riktig liten sötnos! Lägger upp lite bilder senare.

Just nu händer något jobbigt hur som helst, min älskade morfar ligger på sjukhus och vi får besked om vad det är i eftermiddag. Tydligen är det inte bra. Jag orkar inte oroa mig förrän vi vet mer senare, så är det bara. Det går inte att ens föreställa sig hur det skulle vara om det är något allvarligt, mormor & morfar har alltid varit oss väldigt nära och vi har alltid umgåtts mycket. Dom är dom bästa morföräldrarna utan tvekan, underbara människor! ♥


Morfar, mamma och mormor. Älskar er!