Chokladwhoopies:
100 g rumsvarmt smör
1 1/4 dl strösocker
1 ägg
3 dl mjöl
2 tsk bakpulver
½ dl kakao
1 tsk salt
1½ dl mjölk
Gör så här:
Kakorna:
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa smör och socker poröst. Tillsätt ägget. Blanda de torra ingredienserna. Vänd ner de torra ingredienserna i smörblandningen, häll sist i mjölken. Lägg bakplåtspapper på tre plåtar. Klicka i smeten i en spritspåse och spritsa ut små klickar på plåtarna, gör cirka 10 kakor per plåt. Grädda kakorna i ca 10 minuter. Under tiden som kakorna svalnar gör du fyllningen.
Vaniljsmörkräm:
200 g rumsvarmt smör
3 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
1 äggula
Vispa ihop ingredienserna till en slät och jämn kräm, klicka ut lite frosting på en chokladkaka, bred försiktigt ut och sätt sedan ihop med en matchande chokladkaka. Tryck till lite lätt så att smeten fördelas jämt under locken.
Sjuukt goda! :)
Mmm...ser jättegoda ut!! Duktig du är!! Kanske konditor..vore ngt för dej..även arbetstiderna..hihi.
skrivenÄlskar dej mitt <3